Fläskfilé rosépeppar vitpeppar recept

0 Spara

GÄSTBLOGGARE

När dom rätta svaren kom fram förstod alla att det endast fanns två som kunde något om vin, därför blir vårt tips till Er en helgrillad fläskfilé med egentillverkad rub a la Anne o Katta med ett fantastiskt gott vin till
3 Spara

Fredags Fläskfilé Rosé

Smaka av med salt och vitpeppar. Ett av de recept som jag lagade allra först med fläskfilé när Darlingen och jag hade flyttat ihop för sådär 14 år sedan. Rosépepparfilé4 p 400 g fläskfilé1 msk margarinsalt och vitpepparSås. 2 dl vatten½ buljongtärning (nu tar jag kalvfond)1 finhackad gul lök2 msk chilisås1 msk soja2 tsk fransk senap1 msk krossad rosépeppar (mosa dem i handen eller mortel)1 pressad vitlöksklyfta2 dl grädde1 msk mjöl eller lite maizenaredningKoka såsen först. 1 msk krossad rosépeppar
7 Spara

Souvlaki på fläskfilé med stompad potatis och tzatziki

Blanda ingredienserna till marinaden, lägg i fläskfilén och låt stå minst en timme. 600 g fläskfilé Marinad1 st citron (saften)0. 5 krm salt till blandning 4 st  pepparkorn av varje sort mortla dom i mortel (rosépeppar, vitpeppar, svartpeppar och grönpeppar) 1 tsk dill 2 tsk vitvinsvinäger 2 msk olivolja 300 g grekisk yoghurt 2 st pressade vitlöksklyftor Gör så här. Skiva fläskfilén, ca 2 cm tjocka skivor
3 Spara

Fredag!!

vitpeppar. vitpeppar. 700-800 g fläskfilé. 1 msk rosépeppar, stött. Lägg i köttet och strö rosépeppar i såsen, låt puttra i 5 minuter. 700-800 g fläskfilé. 1 msk rosépeppar, stött
0 Spara

Fredag

Dubbelmarinerad Fläskfilé / Oxfilé. 5 tsk grovstött vitpeppar. 5 tsk grovstött vitpeppar. Farsdag på söndag och här kommer lite favoriter från oss att bjuda pappa på
Sökförslag och sidor