Fläskfilé rosépeppar vin recept

Fläskfilé rosé & pommes

Fläskfilé rosé & pommes

Garnera med lite rosépeppar. Häll i vin, buljong och vatten i pannan och låt det koka upp. Fläskfilé rosé
Fläskfilé rosé

Fläskfilé rosé

Garnera med lite rosépeppar. Häll i vin, buljong och vatten i pannan och låt det koka upp. Lägg tillbaka fläskfiléskivorna i såsen och hetta upp

Helstekt fläskfile med rosépepparsås

Putsa fläskfiléerna och bryn i stekpanna i lite smör så de får fin färg. Började planera lite inför lördagens middag igår och skulle vilja göra något i min nya Roaster från Vinga of Sweden

Helstekt fläskfilé med sherrysås

Skär den varma filèn i skivor och lägg upp på ett uppläggninsfat, häll på lite sås och strö ev lite rosépeppar över för dekoration
En kväll med italienska smaker!

En kväll med italienska smaker!

), spickeskinka, fänkålssalami, rökt fläskfilé och. rosépeppar, krossad. Håkan ställde tomatburkar på bordet för bestick- och brödförvaring, Anki fyllde vaserna med olikfärgad pasta och eftersom vinflaskan inte var tom än så letades en rustik ljusstake fram i gömmorna
Pepparfilé med potatisgratäng

Pepparfilé med potatisgratäng

Servera med ett gott vin & en grön sallad. 1 fläskfilé. 2 tsk rosépeppar. 2 dl torrt vitt vin. Häll försiktigt över det vita vinet, ställ in i ugnen, 175 grader, mitt i ugnen i 20 minuter. 1 fläskfilé. 2 tsk rosépeppar. 2 dl torrt vitt vin
Fläskytterfilé & 3 x pepparsås

Fläskytterfilé & 3 x pepparsås

För mig var det en lisa för själen – ett litet glas vin under matlagningen och sedan äntligen en snabb helgmiddag

GÄSTBLOGGARE

När dom rätta svaren kom fram förstod alla att det endast fanns två som kunde något om vin, därför blir vårt tips till Er en helgrillad fläskfilé med egentillverkad rub a la Anne o Katta med ett fantastiskt gott vin till

Fläskfilé i rosépepparsås

Häll i vin, buljong och vatten i pannan och låt det koka upp. Lägg tillbaka fläskfiléskivorna i såsen och hetta upp

Helstekt fläskfilé med rosépepparsås

Späd med vatten, vin och grädde till slät sås. Tillsätt kalvfond och lätt krossad rosépeppar. 600 g fläskfilé. 1 dl rödvin. 1 msk rosépeppar

Helstekt fläskfilé med rosépepparsås

Här i godaste såsen med rosépeppar och en skvätt vitt vin som piffar upp det mesta. Tillsätt tomatpuré, dijonsenap, kalvfond, vitt vin och grädde och låt såsen koka upp

Örtrullad fläskfilé

Häll på vin och buljong och låt koka ihop. 1 fläskfilé. 1 msk rosépeppar. 2 dl rödvin. Putsa filén och bryn den i smör