Fläskfilé rosépeppar konjak recept

Helstekt fläskfilé med sherrysås

Skär den varma filèn i skivor och lägg upp på ett uppläggninsfat, häll på lite sås och strö ev lite rosépeppar över för dekoration
Rosefilé med dragon 12 propoints

Rosefilé med dragon 12 propoints

Skvätt konjak. Skvätt konjak. 600 gram fläskfilé. 1 msk rosépeppar. 600 gram fläskfilé. 1 msk rosépeppar. Äntligen fredag

Festgryta med konjakspetsad fläskfilé

fräs en stund på svag värme under omrörning, dofta över mjöl och späd med rödvin,konjak och gräddeoch koka såsen i 10 min, smaka av med salt. Lägg i köttskivorna och låt grytan puttra i 5 min, strö på rosépeppar och servera med potatis och någon grönsak. 600 g fläskfilé. 2 msk konjak. 2 tsk rosépeppar

Rosépanna

Vänd dem i väl krossad eller grovt malen rosépeppar och stek dem vackert bruna, men inte för hårt brynta i en stekpanna