Fläskfilé rött vin recept

Fläskfilé á la muurikka

Fläskfilé á la muurikka

Skär filén i lagoma bitar, skär morötterna i ganska små stavar, hacka purjon och skär svampen. Häll i vinet och koka ha sedan i färskosten och grädden koka ihop, lägg i tomat
Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. 3 st fläskfiléer. 2 dl matlagningsvin eller vanligt torrt vitt vin. 3 msk balsamvinäger. 3 st fläskfiléer. 2 dl matlagningsvin. 3 msk balsamvinäger
Inbakad fläskfilé med bacon och svamp

Inbakad fläskfilé med bacon och svamp

Vispa ihop sky och vatten, soja, köttfond, vin och potatismjöl. Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna
Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

1,2 kg fläskfilé. 2 dl Zeta Matlagningsvin Vitt eller torrt vitt vin. 3 msk Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I
Dubbelmarinerad fläskfilé till många

Dubbelmarinerad fläskfilé till många

Garnera med grönsallad, melonklyftor, jordgubbar, vindruvor och basilika. vindruvor. 1 st fläskfilé. 1 dl vitt vin. 5 msk balsamvinäger
Fylld fläskfilé på två olika vis

Fylld fläskfilé på två olika vis

Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
Fläskfilé i härlig pastasås

Fläskfilé i härlig pastasås

Servera med riven parmesanost och ett glas röttvin. Tillsätt fläskfilén i bitar, salta och peppra. 2 st fläskfiléer 1 gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 burk creme fraiche ½ burk philadelphiost 2 dl matlagningsgrädde 10 st soltorkade tomater kantareller ca 3 dl stekta 1½ msk kalvfond 3 msk tomatpuré flingsalt och svartpeppar olivolja att steka i smör att steka i Hacka den gula löken. 2 st fläskfiléer
Helstekt fläskfilé, hasselbackspotatis och mango chutney-sås

Helstekt fläskfilé, hasselbackspotatis och mango chutney-sås

700 g fläskfilé, svensk putsad. 1 dl röttvin. Fläskfilé700 g fläskfilé, svensk putsad 2 klyftor vitlök, hackade 2 msk soja 2 msk honung 0,5 tsk salt 1 krm peppar. Sås1 dl crème fraiche 2,5 dl grädde 1 dl röttvin 2,5 msk oxfond 1 dl mango chutney salt, efter smak peppar, efter smak
Fläskfilé med het grönpepparsås

Fläskfilé med het grönpepparsås

Späd med buljong och vin och koka ihop till 2/3. ca 1 kg fläskfilé. 3 dl röttvin. ca 1 kg fläskfilé salt och peppar. 1 liten gul lök, finhackad 1,5 dl buljong 3 dl röttvin 2 msk grönpeppar 3 msk hackad persilja 1 msk smör 1 msk vetemjöl smör att steka i
Wokade nudlar med fläskfilé

Wokade nudlar med fläskfilé

Grönt te, alternativt ett lätt vitt vin eller röttvin rekommenderas som dryck. Låt fläskfilén rinna av från marinaden
Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

Blanda vitlök, vatten, vin, olja och timjan till marinad 1. Blanda chilin, vitlöken, soja, balsamvinäger, olja, persilja till marinad 2. 600 g fläskfilé. 1 dl vitt vin. 1,5 msk balsamvinäger
Fläskfilé i konjaksås

Fläskfilé i konjaksås

I dag bjuder jag er på en god fläskfilé-gryta smaksatt med konjak och en skvätt rödvin jag hade över
Fläskfilé med smak av julen.

Fläskfilé med smak av julen.

Enligt Allt om mat så skulle vinet passa fint till en fläskfilégryta med svamp och grädde så därför valde vi att prova det till middagen igår