Hur som haver en skvätt portvin i champinjonsåsen är en höjdare och jag gjorde genast en helstekt fläskfilé, som toppades med smulad auraost och fick följe av en tärnad zucchini
Vi har tidigare testat att baka glutenfria zucchinibullar, en gång hamnade dom i en sötpotatisgratäng, till fläskfilé blev det en sås medzucchinioch fetaost och i receptskafferiet finns det även vegetariska zucchinibiffarmed halloumiost - så gillar du zucchini är det bara att köra på
Strimla lökenoch smula osten. Skär zucchinin i skivor och salta dem. Jag har laddat med skavsårsplåster (fick en stor blåsa redan i söndags) och grönsaker
Häll på lökenoch pressa på vitlöken lite innan zucchinin är klar, det ska vara lite spänst kvar i zucchinin, tänk även på att denna tillagas på eftervärmen
Finhacka lökoch stek tills den mjuknar. Putsa fläskfilénoch skär i skivor, bryn dem, salta o peppra. Och jag förstår att ni vill ha receptet för det var riktigt riktigt gott, en perfekt lördagsmiddag
Lägg i potatis ochpurjolökoch blanda väl. Strössla gräslöken överst. Blanda ihop gräddfil, majonnäs, senap, salt och generöst med svartpeppar i en stor bunke
Jag använde mig av färsk broccoli, färsk grön blomkål, zucchiniochpurjolök. Fräs på fläskfilénochlöken i smör tills den nästan är klar sen har du ned den i gryta och tillsätert resten av dina ingredienser