De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlök och svamp i pannan. Ha därefter ner strimlad paprika, serranoskinka och soltorkade tomater
Hacka paprikan, löken och tomaten. Fräs paprika och lök. Severa med pasta eller ris 600 gr fläskfilé. 1 stor gul lök. 1 grön paprika. 1-2 krossade vitlöksklyftor
Finhacka paprikan och löken blanda med tomaten och smaka av med citron, olivolja och salt. Strimla vitkålen tunt, finhacka vitlöken och blanda med kålen och yoghurt
saltgurka och små tomater. Lägg i den hackade paprikan med grädde , ost och buljongtärning. Skiva filén i 2 cm tjocka medaljonger och stek i smör, krydda med salt och peppar, lägg fläskfilén på ett fat. 400 g fläskfilé. 3 msk philadelphia ost med paprika och lök. 1 röd paprika
Skär löken och paprikan i mindre bitar och tillsätt även dem, likaså med buljongtärningarna. Ha i gräddfil, crème fraiche, ajvar relish, krossade tomater och tomatpurèn, rör om och låt småkoka ett tag
En stor härlig sallad, jag gjorde min på sallad, tomat, mozzarellaost, gurka, rödlök och paprika. Stek dem hastigt i smör så att de blir gyllenbruna men råa i mitten samtidigt som du steker trattkantarellerna i en annan panna med finhackad lök
Ha i riset, tomaterna, paprikan och den rostade löken. Svetta löken i lite av smöret. Skär bacon smått, samt halvera småtomaterna och hacka den grillade paprikan
De andra tillbehören var en vanlig blandsallad med avokado och salladslök, couscoussallad med inlagd paprika och kikärter, bönsallad med dijon och feta, klassisk potatissallad (fast med persilja) samt slaw
Blanda tomater, lök och bröd i en stor bunke och häll över vinäger, vatten och olivolja. 1 st Fläskfilé Ginger med glaze ca 550 g. 4 st Tomater i tärningar. 1 Rödlök i tunna klyftor. 100 g Grillad paprika