Putsa fläskfilén fri från fett och skär bort hinnor. 600 g fläskfilé. 600 g fläskfilé olivolja 0,5 krm peperoncino (chilifrukt), smulad 1 citron, rivet skal persilja, finhackad
Ansa kronärtskockorna och skär bort de yttersta hårda bladen tills bara bottnen återstår. Koka kockerna, ca 15 min, i lättsaltat vatten, tills de är mjuka
Egentligen var det fläskfilé i receptet, men det blev nog lika bra med kycklingfilé. 1 kg kycklingfilé eller 600 g fläskfilé. 1 kg kycklingfilé eller 600 g fläskfilé
600 g fläskfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fläskfilé 3 vitlöksklyftor 2 tsk Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 dl Arla Köket® minifraiche 2 msk kalvfond 1 tsk torkad timjan 2 msk hackad färsk persilja 1 tsk soja 400 g kronärtskockshjärtan
Fylld fläskfilé med spenat och kronärtskocka PrintFörfattare. Här kommer ännu ett gott fläskfilérecept och det går utmärkt att byta ut mot kycklingfile
Igår fyllde maken år, och då smörade jag lite extra, och bjöd honom på hans älsklingsrätt, en smakrik gryta med fläskfilé, kronärtskockor, champinjoner, paprika i olika färger och blå- eller grönmögelost
), lök, kronärtskocka. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar