Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé och kantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Ansa fläskfilén från bindväv. Stek kantarellerna i torr stekpanna tills vätskan försvunnit. Hetta upp en stekpanna riktigt hett, gärna med baconfettet kvar – ha annars i en klick smör och ha ner fläskfilén hel
Framåt hösten brukar jag ofta laga fläskfilépannor med rustika smaker och gärna med nån sort svamp. Slå på fond, soya, sherry, grädde och de färska kantarellerna
Medan fläskfilén är inne I ugnen förbereder du dem andra momenten. Fläskfilé 1 fläskfiléStubbs pork rubGnid in fläskfilén med rubben. Kantarell2 hg färska kantarellerRensa svampen och stek de hastigt i en het panna med en klick smör. organic 1 fläskfilé. 2 hg färska kantareller
Fläskfilé från Lillehems utegrisar ( ) som försiktigt steks och sedan ugnsbakas. Sås med färska kantareller som fullständigt smälter i munnen och potatis till det
Ansa fläskfilén från bindväv. Stek kantarellerna i torr stekpanna tills vätskan försvunnit. Hetta upp en stekpanna riktigt hett, gärna med fettet från baconen kvar – ha annars i en klick smör och ha ner fläskfilén hel
,Kantareller. Rensa filén från senor och fett. Skär filén i en cm tjocka skivor. Krydda dem med salt och vitpeppar, Stek skivorna i smör i en stekpanna