Fler tips på tillbehör som hade passat till just detta köttet hittar du i detta inlägget där vi bjöd på en buffé med kalla kycklingspett, dubbelmarinerad kotlett
Ställ fatet kallt ca en timme eller till servering. Tvätta limen och riv skalet. Hittade ett mycket intressant recept på dubbelmarineradfläskfilé hos Tinas skåpmat som jag var tvungen att pröva
Förbered den antingen helt och hållet, förvara i kylen och servera den kall, alternativt grilla eller ugnsstek den marineradefläskfilén och servera den varm ihop med nudelsalladen
Skär fläskfilén i mindre bitar och lägg i marinaden över natten. Kall sås. ½ pressad lime. Strö över fläskfilén och marinaden + paprikorna i strimlor och löken i klyftor
Till de asiatiska tonerna smakar det gott med lite fräsch, kall grillsås med mynta. Riv ner ingefäran (ta bort och släng skalet först) och riv skalet fint på limen och pressa ner saften
quornfilé eller fläskfilé). När jag skulle planera middagen vi skulle bjuda på i helgen var jag optimistisk när det gällde vädret såg jag framför mig hur vi satt på altanen i solen och njöt av maten, därför förberedde jag en nästan helt kall middag
Rosmarinmarineradfläskfilé. Låt kallna. Elsas hallonrutor med limegrädde. Hallonen och den friska smaken av limegrädden blir en fin kontrast till den söta smeten
Rör ihop marinaden och lägg i fläskfilén. Rör ihop såsen och ställ kallt till servering. 1/2 lime (saften). Putsa fläskfilén och skär köttet i 1 cm tjocka skivor. 1/2 lime (saften)
Grilla köttet (eller vad du nu marinerat) som en Riktig Man, eller hur fan du vill oavsett kön så länge du tycker att det blir bra (på bilden nedan fläskfilé som min käre fader grillade till angenäm yta och spänst)