Stöt grönpepparn i en mortel. Fläskfilé i grönpepparsås, ca 4 portioner. 500 g fläskfilé. 1½ msk torkad grönpeppar. Fläskfilé i grönpepparsås, ca 4 portioner. 500 g fläskfilé
Fläskfilé eller fläskytterfilé ser jag alltid till att ha i frysen. Det är så enkelt att slänga ihop en gryta och det mesta blir gott och uppskattas oftast av hela familjen
Blanda ner en påse pulversås av vardera grönpeppar och gorgonzola, häll på grädde, citronpeppar, svartpeppar, cayennepeppar, lite salt, en halv smulad köttbuljongtärning, tomatpuré, grädden och låt koka upp
Jag fullkomligt älskar peppar i alla former, grönpeppar är en favorit men utan svart & vitpeppar hade jag inte kunnat laga många middagar utan att bli rejält frustrerad, det är verkligen livsviktigt med peppar
Att byta ut ytterfilén till fläskfilé eller varför inte kyckling skulle fungera alldeles utmärkt. Mortla torkade trattkantareller, rosé- och grönpeppar och låt det steka med löken
Lägg fläskfilé,. portioner blir det ca 400g mängd viltgryta, för 10portioner blir 200g. så tar det inte mer än 1 timme annars kan det ta 2-3timmar med en gryta. Använder ni en vanlig gryta får ni tillägga 2-3dl vatten och 4-5 timmar på. 1kg tärnad fläskfilé. 1 tesked grönpeppar. 400g mängd viltgryta, för. 1kg tärnad fläskfilé
Blanda ner en påse pulversås av vardera grönpeppar och gorgonzola, häll på grädde, citronpeppar, svartpeppar, cayennepeppar, lite salt, en halv smulad köttbuljongtärning, tomatpuré, grädden och låt koka upp
Smaka av med salt och grönpeppar. Torkad grönpeppar. 500 g fläskfilé. Bryn fläskfilen lägg sedan i bacon, purjulök och paprika och fräs yttligare en stund
Bryn i en stekgryta i hälften av smöret. Häll sedan över fräset i stekgrytan med köttet. Häll över grädden och låt grytan småputtra i 15 minuter. 500 g fläskfilé