Putsa fläskfilén från senor och hinnor. Tvätta färskpotatisen och skär ett kryss på varje potatis. Skär fläskfilén i portionsbitar och lägg ner i marinaden
Fläskfilé 1 Putsa fläskfilén och salta och peppra runt om. Använd gärna stektermometer, fläskfilén är perfekt vid 70 grader. 2 Servera fläskfilén med den rostade potatisen, coleslaw och rucola. 1 kg färskpotatis. 1 fläskfilé
Smakar prima ihop med en kall sås och färskpotatis, och fungerar även toppen på bufféer då den ser trevlig ut även i uppskuren form, och smakar lika gott även om den hunnit svalna och bara är ljummen
Middag måste man oxå ha så det blev fläskfilé idag. Ugnsstekt fläskfilé med sötsyrlig tomatsky och marinerad broccoli 11 propoints. ca 600 gram fläskfilé. 700 gram potatis (gärna färskpotatis). Ugnsstekt fläskfilé med sötsyrlig tomatsky och marinerad broccoli 11 propoints 4 pers. ca 600 gram fläskfilé. 700 gram potatis (gärna färskpotatis)