dubbelmarinerad fläskfilé med smak av ingefära och balsamvinäger. Som oftast använde jag fläskytterfilé och det funkade minst lika bra som fläskfilé i den här rätten
1,2 kg fläskfilé. 3 msk Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I. Vispa ihop ingredienserna till marinad 1. Lägg ner köttet och låt marinera ett par timmar, helst över natten
Smula gorgonzolan i pannan, tillsätt crème fraichen, sojan och balsamvinägern. Bryn fläskfilén så att den får färg men fortfarande är lite rosa i mitten
Putsa och skär fläskfilén i skivor som man trycket till lite med handen. Fläskfilé i balsamicosås 4 port. 1 fläskfilé. 2 msk balsamvinäger. 1 fläskfilé
Det är en oerhört smarrig dubbelmarinerad fläskfilé med finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Kallmarinerad fläskfilé. Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
4 1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g) 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater 200 g mozzarella 1 vitlöksklyfta 1/2 kruka basilika Potatissallad 8 potatisar 150 g sockerärtor 8 soltorkade tomater i olja 1/2 kruka basilika 65 g ruccolasallad 2 msk olivolja balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Till midsommar gjorde jag denna goda festrätt med marinerad fläskfilé och en grön örtsås. Här syns fläskfilén och en couscoussallad med halloumi och söta nektariner
1 kg fläskfilé. 1 msk balsamvinäger. Putsa filéerna. Bryn dem runt om och krydda med salt och peppar. Sätt i en stektermometer och stek klart i ugnen tills termometern visar 70°