Linda baconskivor runt filén och lägg filén i en ugnsfast form. Putsa fläskfilén. Stöt rosépeppar och svartpeppar i mortel och gnid in det och salt runt filén
Knaperstek bacon och låt det sedan rinna av på en bit hushållspapper. Vispa ur stekpannan med vatten, tillsätt fond, senap, soja, rosépeppar, pressad vitlök, crème fraiche och purjolök och låt det koka upp
Klipp baconen på mitten och knaperstek baconet i het stekpanna och låt rinna av på hushållspapper. Krydda filén med lite salt och rosépeppar och bryn den hastigt
Fläskfilén. Skär baconen i tunna strimlor och stek på medelvärme, skiva champinjonerna. Lägg ner alla kryddorna i en mortel och arbeta dem tills rosépepparn är malen
Stöt rosépepparkornen i en mortel och strö över baconet. FLÄSKFILÉ MED BACON OCH ROSÉPEPPAR. Rosépeppar är ibland en bortglömd pepparsort, men den är utmärkt som smaksättare åt fläskkött
Putsa fläskfilén, skär ett snitt och lägg i pressad vitlök. Linda baconet runt om. (Alternativt skiva fläskfilen, linda varje skiva med bacon och stek på stekjärnet