4 6 skalade och tärnade potatisar 3 skalade och tärnade morötter 1 skalad och hackad lök 2 skalade och finhackade vitlöksklyftor 2 tsk timjan 2 msk olivolja 500 g krossade tomater 5 dl fiskbuljong (vatten buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 citron 400 g hokifilé eller torskfilé, tinad och tärnad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Till middag idag lagade jag en fiskgryta med hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Häll på tomat, vin, vatten, buljong och kryddor och koka ihop en stund
Den här mustiga fiskgrytan med smak av saffran och tomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
En underbart god fiskgryta med saffran och tomat. Fiskgryta med saffran och tomat (4 portioner). 400 g krossade tomater. Häll i krossad tomat och låt det koka livligt i 5 minuter. 400 g krossade tomater
Tillsätt tomatpuré och saffran och fräs ytterligare någon minut. Jag har länge varit sugen på en riktigt god och värmande fiskgryta och passade därför på att laga denna smarriga grytan efter jobbet idag