Fräs purjolök, fänkål, morötterna och vitlöken i smör och saffran i några minuter. 200 gram räkor med skal. 2 påsar saffran (1g). 3 msk hummerfond. 200 gram räkor med skal
Till middag idag lagade jag en fiskgrytamed hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Resultatet blev riktigt gott och grytan serverade jag med stekt blomkålsris
Det blir för mycket saffran, tomat och hybrider på aîoli. jag har inte riktigt orken att stå och lägga i ingredienser i omgångar, för att allt ska få anpassad koktid, så att resultatet inte blir en soppa eller gryta med sönderkokta grönsaker och fiskbitar, bara för att jag blivit distraherad och glömt hela härligheten på spisen
Fiskgrytamed fänkål och saffran. Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopiera någon dag