750 g fiskfilé av gös eller torsk (jag tycker pangasius eller hoki fungerar också)2 vitlöksklyftor2 msk jordnötsolja1-2 msk grön currypasta1 burk (400 g) kokosmjölk1-2 tsk fisksås10 blad thaibasilikaeller vanlig basilika3 msk hackad färsk korianderlime och jasminrisSkär fisken i 3 cm stora bitar
ex torsk eller pangasius. Fiskgryta/Fisksoppa. ex torsk eller pangasius. Tre ord. Gör denna fiskrätt. Tanken var från början att jag skulle göra en fisksoppa men det slutade i att den blev mer grytlik på något vis
Fiskgryta à la Asien. Fiskgryta à la Asien (5-6 port). ca 150 g MSC-märkt vit fisk (t ex torsk, pangasius eller spätta). ca 150 g MSC-märkt vit fisk (t ex torsk, pangasius eller spätta)
250 g vit fiskfilé, t ex pangasius. 1. Skala och skiva potatis, lök och vitlök, och varva i en gryta. Vispa ihop vatten, fond, tomatpuré och dill, och häll över