Lägg ner tomter och dill i såsen och smaka av med citron salt och peppar. Vi åt denna gryta med potatis och färsk kokt broccoli men kommer att servera pasta nästa gång
1400 g kräftstjärtar (gärna från norska havskräftor). 1Skär övriga rotfrukter i lagom stora bitar och blanda ner i grytan med löken. 1Häll i grädde och vin pudra över saffran, blanda runt och lägg i kräftstjärtar och fisken. 1Smaka av med lite salt och låt allt sjuda tillsammans några minuter. 1Servera soppan med några fina timjankvistar på toppen
Kräftstjärtar. Den här fiskgrytan är smaksatt med saffran och även fått lite sting av sambal oelek. Jag serverad bröd till min gryta men vill man ha en matigare gryta kan man koka med tärnad potatis eller servera kokt potatis till
Veckans fisk blev en extra lyxig fiskgrytamedkräftstjärtar. Häll av kvarvarande spad från kräftstjärtarna och ha i dem i grytan precis innan servering, eller gör som jag och lägg hälften i botten av skålen och toppa grytan med resten
Smaka av med kryddor och citron. Servera med potatis eller ris och en sallad. så klart går det även bra med 2 msk av den torkade "Fem lökar". 50 g kräftstjärtar från lag
Måste man servera oxtournedos med vinsås och tryffel i någon form för att vinna. Tillsätt därefter skalade räkor, kräftstjärtar eller annat som bara ska värmas