Så idag ska ni få receptet på den smarriga fiskgrytan som fanns med i kassen. Jag har ibland svårt för fisk och älskar att testa nya rätter med just fisk, då det är just fisk jag har svårt att få till i köket, eller att jag inte vet VAD jag ska göra med fisken
Tillsätt fänkplen och låt den fräsa med några minuter innan du tillsätter ingefäran, chilin, koriandern, lagerbladet, limebladet och paprikapulvren och rör om så det får fräsa helt kort
Fräs lök, purjolök, grönsaker, chilioch saffran i en gryta med olja i tills grönsakerna mjuknar. Tillsätt tomatpuré, hummerfond och späd med vin och vatten
Pensla med ägg och strö timjan över. Med tanke på att jag just nu befinner mig just i Frankrike tänkte jag att det kunde passa med ett franskinspirerat recept
Förklaringen till den konstiga radbrytningen är att WordPress gjort en ny version av det tema jag använder och texten vandrar rakt utåt höger och dels delvis av kolumnen med kategorier till höger om jag inte hanterar den så här – ska försöka få hjälp med att åtgärda det, så länge ser det ut så här men blir läsbart i alla fall
Fiskgryta allt i ett, med extra allt. Seafood & fish som jag använt i detta recept innehåller bland annat tomat, paprika, lök, vitlök, chili, gurkmeja, saffran, morot, fänkåloch dillfrön
Fiskgrytamedfänkåloch saffran. Fiskgrytamedchili/limeaiolioch nybakat bröd. Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopiera någon dag
Här kommer en fiskgryta laddad med rotfrukter och andra godsaker. När det smält tillsätt då löken ochchilin, låt de fräsa på medelvärme tills de börjar mjukna