Låt koka upp tillsammans med löken. Vispa ihop ajvar relish, kokosmjölk och vatten. Fiskgrytamedajvar och kokos (ca 8 port). 1 burk ajvar relish stark (340 g). 1/2 kg räkor med skal. Kram Milla Fiskgrytamedajvar och kokos (ca 8 port). 1 burk ajvar relish stark (340 g). 1/2 kg räkor med skal
Tillsätt vatten, hummerfond och ajvar relish. Tillsätt filébitarna till grytan och toppa med laxen. Servera grytan med dill och en klick crème fraiche
Häll såsen över fisken och servera rätten med kokt ris eller kokt potatis. Späd med vatten och låt såsen sjuda på svag värme under lock 5 minuter, rör ner philadelphia och låt såsen sjuda 2-3 minuter. 2 msk Ajvar Relish
4 portioner 8,8 g kolhydrater per portion Du behöver 1 burk ajvar relish (mild)1,5 dl creme fraish1 dl grädde 1 tärning fiskbuljong500 g alaska pollock eller torsk Salt, vitpeppar Gör så här 1. Koka ihop ajvar, creme fraish, grädde och fiskbuljong 2. Lägg i fisken i såsen och låt den sjuda 7- 10 minuter Servera med ex. 1 burk ajvar relish. Koka ihop ajvar, creme fraish, grädde och fiskbuljong 2. Lägg i fisken i såsen och låt den sjuda 7- 10 minuter Servera med ex
Skär tomaterna i tärningar och rör ner tillsammans medajvar, buljong, gurkmeja och timjan. Idag får du ett snabblagat, enkelt och gott recept på fiskgryta
Skär tomaterna i tärningar och rör ner tillsammans medajvar, kycklingbuljong, gurkmeja och timjan. En morgon som bjöd på riktigt vackert väder tog jag ett snabbt beslut att vi skulle ta med en fiskgryta i Wonderbag så vi skulle få en varm picknicklunch
Fiskgrytamed tomatFREDAG. Lax med romsås och potatisONSDAG. Jag har i denna enkla variant använt mig köttfärs, lök, tomatpuré, krossade tomater, ajvar relish, fond du chef beef, oregano, basilika, japansk soja, mjölk, salt och peppar
Häll såsen över fisken och servera rätten med kokt ris eller kokt potatis. Späd med vatten och låt såsen sjuda på svag värme under lock 5 minuter, rör ner philadelphia och låt såsen sjuda 2-3 minter. 2 msk Ajvar Relish , mild
Tillsätt vatten, hummerfond och ajvar relish. Tillsätt filébitarna till grytan och toppa med laxen. Servera grytan med dill, surdegsbröd och en klick créme fraiche
Blanda i smulad buljongtärning och ajvar. Smaka av med salt. Toppa grytan med citronskal och persilja. Servera med majonnäs smaksatt med citronsaft och pressad vitlök