Fiskfärs är också en favorit till vardags, t ex i en burgare. Fortsätter på veckans tema fisk, måndagens och tisdagens inlägg hittar du här och här, och har kommit till fisk som snabbmat
Servera med kokt potatis och kall eller varm sås. Finfördela fisken i matberedaren. Häll i microform och grädda på full effekt ca 8 min. 400 g tinad fisk
Och så kan man ju göra goda biffar påfiskfärs. till och med haft fisktema en hel vecka här på bloggen då jag gick igenom fördelarna med att äta fisk och olika tillagningssätt, som panering, i ugn, i stekpanna och i gryta
Har aldrig gjort något med fiskfärs överhuvudtaget förut. Mycket godare än fiskbullarpå burkEdvin och Oliver ligger tillsammans i babygymmetAvtryck i trolldeg innan vi hällde gips i
Det man ser runtom skapelsen ovan är fiskfärsqueneller med en bit rundskuren tryffel på vardera. Lax, humrar, hvitpeppar, ättika, kräftor, fiskfärs, salt, dill, tryffel, kall majonässås (kapris- eller holländsk sås)
När jag köper in färdigpanerad fisk så ser jag till att den är gjord på hel fisk, inte fiskfärs och att det är produkter som innehåller en hög halt av fisk
Tillsätt fiskfärsen och lite av den hackade dillen. Jag minns när jag och mamma stod på bryggan och väntade på att pappa och min farbror skulle komma in med fiskebåten från dagens tur
Mal fisken i en köttkvarn (eller så är du en fegis och köper färdig fiskfärs, jag malde den…). Om jag gör korven igen så kommer den också upp på bloggen men så länge får ni hålla till godo med fiskbiffarna
Blanda fiskfärsen med ägg och mjöl i en skål. Stek fiskbiffarna cirka tre minuter på varje sida. Till fiskbiffarna är det gott att servera kokt potatis eller potatismos