Mixa till en tjock fiskfärs. Tillsätt limeblad, vårlök, galangal, vitlök och chili). 6 strimlade limeblad (finns i asiatiska mataffärer). saften av 1 lime. 6 strimlade limeblad (finns i asiatiska mataffärer)
Ta ur krabban och blanda ihop med fiskfärs, ägg, fisksås, curry, chipotel och lime. Supergoda biffar gjorda på fiskfärs och krabba med friterad ingefära, ugnsbakad zucchini, frästa morötter och en het thaisås
Vi använde torsk till vår fiskfärs och smaksatte den med färsk koriander eftersom det fanns hemma, men har du inte det så kan du använda koriander från burk istället
Krydda filéerna med tacokryddan och stek i en stekpanna alternativt hacka sönder laxen under stekningen och krydda under tiden så det blir mer som en ”fiskfärs”
Mixa till en tjock fiskfärs. Tillsätt limeblad, vårlök, galangal, vitlök och chili). 6 strimlade limeblad (finns i asiatiska mataffärer). saften av 1 lime. 6 strimlade limeblad (finns i asiatiska mataffärer)
Lägg fiskhacket i en skål, blanda med fint hackad schalottenlök, urkärnad och finhackad chili, fint hackad koriander, fisksås, limesaft, socker och salt