Fiskbullar av fiskfärs recept

Fiskkakor med ansjovissås

Fiskkakor med ansjovissås

Ett sätt att äta fisk på som jag dock gillar är hemlagade fiskbullar eller fiskkakor. Tillsätt fiskfärsen och den avsvalnade löken
Gösqueneller med dragonsås och bondbönor

Gösqueneller med dragonsås och bondbönor

Queneller eller glorifierade fiskbullar, för det är just var det är. Dela fisken i mindre bitar och kör tillsammans med ägg, grädde, räkor i mixern till en slät färs, smaka av med salt och peppar (tänk på att räkorna är lite salta så var försiktig med saltet)
Asiatiska fiskbollar

Asiatiska fiskbollar

  Mycket godare än fiskbullar på burkEdvin och Oliver ligger tillsammans i babygymmetAvtryck i trolldeg innan vi hällde gips i
Mannerströms fiskbullar & kokbok

Mannerströms fiskbullar & kokbok

Tillsätt fiskfärsen och lite av den hackade dillen. Vi fick smaka på en makalös gravad lax och en hovmästarsås som fick oss att skrapa tallriken efter den sista klicken sås, en fantastisk matjesilltårta och en liten bruschetta med lax
Köttbullar och fiskbullar

Köttbullar och fiskbullar

Detta är ett recept som det passar att både göra köttbullar och fiskbullarav. Bilden är på fiskbullar
Fiskbiffar med hummersås

Fiskbiffar med hummersås

Detta blir väl lite av min version avfiskbullar med hummersås. Skalet av en hummer. Mal fisken i en köttkvarn (eller så är du en fegis och köper färdig fiskfärs, jag malde den…)

Hemlagade fiskbullar

Tar lite blandat av torsk och lax beroende på hur många som ska äta. Fiskfärs. Rör ihop grädde, mjölk skorpmjöl och låt svälla i 5 min

Sejbullar

Mixa med stavmixer. 400 g fiskfärsav sej. Sejbullar. Hacka löken fint och fräs i lite smör. Blanda ägg, ströbröd, mjölk och grädde

Gratinerade queneller

Lägg fiskbullarna i en rad ovanpå. Koka upp och smaka av. Kör 500 gram gäddfilé eller annan fiskfilé i matberedaren till en slät färs