Lägg i fiskbitarna och ös över lite tomatsås. Häll på tomaterna, socker och fond. 1fisk, 400 g. 11 burk körsbärstomater eller hela tomater på burk. 11 1/2 dl matlagningsgräddeHalvtina fiskblocket och dela det i 4 bitar. Lägg på ett lock och låt sjuda i ca 10 minuter tills fisken är lätt att dela
Blanda krossade tomater med kokosmjölk & häll över fisken. Lägg fisken i en ugnssäker form, strö över persilja & svartpeppar men spar lite persilja till garnering
Lägg fiskbitarna och tomatskivorna ovanpå. 1-2 tomater, skivade. Häll över grädde och gratinera i ugnen tills fisken är genomkokt, ca 20 minuter. 1-2 tomater, skivade
Med grädde, vitt vin, olika sorters fisk och grönsaker blev det till slut en riktigt njutbar soppa, som dotter och måg bjöds på till lördagslunch när de kom och hälsade på
Häll i fiskfond och grädde. Tillsätt tomatpuré. Häll på Barilla tomatsås allArrabbiata. Skär fisken i 3x1 cm stora bitar. Lägg i fisken cirka 4 minuter innan servering. 1 rågad msk tomatpuré. 3 dl Barilla tomatsås allArrabbiata. 1 msk fiskfond