Fiskfilen panerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Till fisk och panering. Vänd sedan fisken i mjölet, sen äggen och sist i ströbrödet
Genom att blanda vetemjöl, kryddor och panko så tycker jag det blir en lättare panering som låter fisken komma fram helt jämfört med att traditionellt dubbelpanera
Torka av fiskbitarna och vänd dom i vetemjöl först sen ägg och sist ströbröd och ost. Det är lätt att överrösta fisken med en massa smaker så jag har valt tillbehör som är milda och som matchar fisken
Lägg ner fisken i paneringen och ta ut till stekhällen. #fritera #fishandchips #wokpanna #fisk #torsk #kolja #middag #dinner #instafood #blogging #foodblogger #foodblog #grillsymbol
Dessutom doppade vi först fiskfiléerna i pesto innan dubbelpaneringen. Torka av fisken, doppa och vänd den i pesto så den blir täckt runtom, vänd den därefter i mjölet, sedan i det uppvispade ägget och sist i pankoströbrödet
Eller med mer fisk, frasig panering utanpå, lite oformliga och kanske lite brända i kanten. Perfekt industriraka, jämnt stekta och bestående nästan enbart av panering