Servera rätten i formenmed bröd och extra citronklyftor. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Lägg alla ingredienserna ovanpå riset i formen,salta och peppra
Toppa med räkor och servera medrismed lite hackad persilja på toppen, citronklyftor och sallad. ris. Lägg fisken i en form och krydda med salt och peppar
Ris eller potatis serveras till. Smörj en eldfast form och lägg fiskbitarna i mitten (se bild). Ta ut det och strö riven ost över, eller täck alltihop med tunna skivor ost
Krydda fiskenmed kryddor och salt. fisk i ugn. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Krydda med salt och citronpeppar. Skär fisken i tärningar ( lagom bitar ). Lägg i fisken försiktigt. Servera grönsallad ris, pasta eller potatis till 4-5 hg vit fisk ( torsk. 1 fiskbuljongtärning