Servera med koktpotatis, gröna ärtor och limeklyftor och garnera med dill. Salta och peppra fisken. Dela fiskfilén i 2 bitar och lägg dem i två smorda ugnssäkra formar. Bred blandningen över fisken och stek fisken mitt i ugnen i ca 10 minuter. 300 g fiskfilé
Ibland dyker ett matminne från dagis upp i mitt huvud, en panerad fiskmed krispigt mandeltäcke på. Det var vad jag minns väldigt gott och det här var ett försök att likna det
Till efterrätt blev det bärpaj medmandeltäcke och vispad Den var lite rinnig, men väldigt god och efter en mastig soppa till förrätt och fet fisk till huvudrätt var det bra att ha något lite lättare till efterrätt
Servera med koktpotatis, gröna ärtor och limeklyftor och garnera med dill. Salta och peppra fisken. Dela fiskfilén i 2 bitar och lägg dem i två smorda ugnssäkra formar. Bred blandningen över fisken och stek fisken mitt i ugnen i ca 10 minuter. 300 g vit fiskfilé t ex torsk
Jag har försökt testa mig fram och göra en god fiskmedmandeltäcke och resultatet blev detta. Det bästa är att använda sig av torrt skivat bröd så går det lättare att smula den till mandeltäcket
Torskblock medmandeltäcke, skjuts in i ugnen. Jag gör en variant med en gnutta tomatpuré och lite chili i täcket och istället för vanligt ströbröd ska det vara panko, inte att förglömma