Dagens middag hemma hos oss blev en god fiskgryta. Häll i kokosmjölk, kinesisk soja och saft av lime. Tillsätt lök och rödcurry och låt fräsa några minuter till
Rör ihop currypasta, smulad buljongtärning, kokosmjölk och crème fraiche. Coconut prawns in red curry. Stir the curry paste, crumbled stock cube, coconut milk and creme fraiche
Häll i kokosmjölk i såsen när den kokat klart. Blanda marinaden och fisken. Är såsen currysnål och inte så söt, tillsätt currypasta och honung (ibland kan currylöven vara smaksnåla)
och fisk soja. Rödcurry pasta. Koka upp mat grädden och rödcurry-pastan. 4 dl kokosmjölk. Sedan tillsätter du bambuskott, vattenkastanj, färsk ingefära, fisk soja och kyckling, låt koka upp i 5 minuter smaka av så så du tycker det är perfekt smak
Rör i tomatpuré och curry pasta. Slå över matlagningsvin och vatten, tillsätt fiskbuljongtärning, låt koka i 5–10 minuter. Slå över Milda mat & visp och kokosmjölken, tillsätt morot och schalottenlök och låt sjuda i ca 10 minuter. Skär fisken i mindre bitar (2*2cm), tärna zucchinin grovt och strimla fänkål och tillsätt dem till grytan. 1-2 msk rödcurrypasta. 2 Knorr fiskbuljongtärning. 2½ dl kokosmjölk. 250 g vit fisk som torsk/gös
Rör ner kokosmjölk och kryddor som fishsauce, buljong och limesaft. Här kommer en underbar fiskgryta som vi åt för någon kväll sedan – åh ääääälskar thaismak
½ röd eller gul paprika. Fisk kan bli lite seg och tråkig av att återuppvärmas, men vet du att du kommer att micra en stor del av soppan så lägg inte i all fisk direkt, spara några bitar och lägg råa i lådan så kan de tillagas på jobbet i soppan dagen därpå
Blanda currypasta, sirap, fisksås, fiskfond och kokosmjölk i en gryta. Till middag serveras det fiskgryta och det är en sådan här gryta som man bara svänger ihop med en hand
Lägg fisken i traktörpannan, tillsätt kokosmjölk, currypasta och resten av saltet. Jättegod fiskrätt som hela familjen gillade, med kokosmjölk som är så gott
Häll över kokosmjölk och tomatpuré. En het och fräsig karibisk gryta med curry och räkor från Jamaica. Vänd i tomat, chili och curry, fräs lite till under omrörning
Tillsätt limeblad, rödcurrypasta, fisksås, honung och kokosmjölk. Kött, kyckling, fisk etc mycket mörare samt att alla smaker kommer fram på ett helt annat sätt än vid traditionell tillagning
Häll på kokosmjölken, låt stå och puttra och rör om då och då. Antingen köper du färdig rödcurrypaste och får ett ganska gott resultat – eller så gör du egen currypaste och når fantastiska smakhöjder