Fisk knyten i folie recept

Foliebakade lökar

Foliebakade lökar

Jag verkligen älskar när man kan laga mer än bara kött eller fiskgrillen, när man ändå har tänt upp den liksom

Intervju med en världsmästare i grillning

Kött / fisk ”Svårt val. Pork shouldern fickvila de sistatimmarnaifolievilket gav oss möjligheten att fånga upp de läckra vätskor som flödade ut ur köttbiten, dessa reducerade vi ned till en tjock litesimmig sås som ringlades över vidserveringen

Fisk i folie med brysselkål (LCHF)

Stäng folieknytet och lägg alla knytena på en ugnsplåt alt. Fiskifolie (LCHF). Finhacka purjolök och lägg på fisken
Grill-tapas

Grill-tapas

Bara en smakbit av  favoriternafisk, kött och grönt i små härligaportioner. Röror, knyten och smått och gott

Grilltider

Resultatet blir en fantastiskblandning av smaker och konsistenser som vi tycker går utmärkt att äta med bara ett gott bröd, men som givetvis passar även till en bitgrilladfisk, kyckling eller kött

Fisk i folie

Lägg allt på foliet, fisken överst. Grillfolie. Skiva morötter och potatis. Strimla purjolök och tomater. Salta och peppra, dutta över lite olja

Fisk i folie med kronärtskocka

Filéafisken. Lägg ut foliearken och forma dem som öppna båtar (så att ingredienserna hålls på plats). Skär tomaterna iskivor, finstrimla purjolöken

Potatis och fisk

Lägg fisken på en stor bitaluminiumfolie. Veckla ihopfolientill ett knyte med öppningen öppåt. krydda fisken med citronen, pepparn och saltet

Härliga fetaostpaket

Lägg osten på en bitfolie. Fördela övrigaingredienser ovanpå. folie. Knyckla ihoptill ett litet paket. Lägg paketet på grillgallret när du fått fin glöd i ca 10 minuter. 3 strimlade soltorkade tomater i olja. 1 finhackadvitlökslklyfta. 1 msk hackad färsk basilika eller persilja. 3 krm citronpeppar

Grilltider

Resultatet blir en fantastiskblandning av smaker och konsistenser som vi tycker går utmärkt att äta med bara ett gott bröd, men som givetvis passar även till en bitgrilladfisk, kyckling eller kött

Kinesiskt kök 5

Det är en regel vid nästan all kinesiskmatlagning att alla ingredienseri samma rätt, grönsaker, kött eller fisk, ska vara av ungefär samma storlek och modell och detta inte enbart av estetiska skäl, utan också därför att allt ska kunna koka lika länge