Kött / fisk ”Svårt val. Pork shouldern fickvila de sistatimmarnaifolievilket gav oss möjligheten att fånga upp de läckra vätskor som flödade ut ur köttbiten, dessa reducerade vi ned till en tjock litesimmig sås som ringlades över vidserveringen
Resultatet blir en fantastiskblandning av smaker och konsistenser som vi tycker går utmärkt att äta med bara ett gott bröd, men som givetvis passar även till en bitgrilladfisk, kyckling eller kött
Lägg osten på en bitfolie. Fördela övrigaingredienser ovanpå. folie. Knyckla ihoptill ett litet paket. Lägg paketet på grillgallret när du fått fin glöd i ca 10 minuter. 3 strimlade soltorkade tomater i olja. 1 finhackadvitlökslklyfta. 1 msk hackad färsk basilika eller persilja. 3 krm citronpeppar
Resultatet blir en fantastiskblandning av smaker och konsistenser som vi tycker går utmärkt att äta med bara ett gott bröd, men som givetvis passar även till en bitgrilladfisk, kyckling eller kött
Det är en regel vid nästan all kinesiskmatlagning att alla ingredienseri samma rätt, grönsaker, kött eller fisk, ska vara av ungefär samma storlek och modell och detta inte enbart av estetiska skäl, utan också därför att allt ska kunna koka lika länge