Gott till oxå till stekströmming eller kokt fisk. Blanda ned nykokt potatis och rommen/kaviaren. Smält ca 50 g smör (mjölkfritt) smör med pepparrot och dill. Skala och borsta ca 800 g små potatis, koka i saltat vatten - gärna med lite dill. Blanda 2 dl créme fraiche, 1 msk färskriven pepparrot (på tub) och en knippe finklippt dill. Skär potatisen i bitar och blanda försiktigt ned potatisen en burk röd kaviar eller forellrom (50 g)
Blanda räkorna med dill och servera till fisken med kaviarsåsen, kokt potatis och haricots verts. Lägg fisken i en smord form och krydda med salt och peppar
Skär fisken i lite mindre bitar och mixa med ägg, gräslök, salt och peppar. Fiskburgare på vit fisk (4 portioner). 600 gram vit fisk (torsk, spätta, gös. 3 msk kalles kaviar (eller annan lättrökt kaviar). 3 msk hackad dill. Fiskburgare på vit fisk (4 portioner). 600 gram vit fisk (torsk, spätta, gös. 3 msk kalles kaviar (eller annan lättrökt kaviar). 3 msk hackad dill
Romsås är en av favoriterna till lax och fisk för min egen del. eller röd kaviar. Fisken panerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd
med panerad fisk. Toppa med majonnäs, svart kaviar och dill. Ta en halv fiskfilé per smörrebröd och toppa med remouladsås, kapris och ett par citronskivor
Skär torsken i bitar och lägg ner i grytan tillsammans med kaviar, dill och gräslök. 500 g benfri torsk (eller annan fast vit fisk). 1 fiskbuljongtärning. 1 dl hackad dill. 5 msk rökt kaviar (typ Kalles)
Rör ner crème fraîche, majonnäs och kaviar. en knippe färsk dill. Klipp dill fint och rör ner i röran. Fisk & Skaldjur creme fraiche, midsommar, recept, sill, stenbitsrom 2 små burkar löksill – dvs avrunnen vikt totalt. ca 80 gram en knippe färsk dill