Servera gärna till någon panerad stekt fisk, kokt potatis och en god sallad. Blanda ihop alla ingredienser i en skål, ha gärna i kryddorna lite i taget och smaka av vartefter och se ifall du tycker det räcker eller behövs mer
Idag tänkte jag prata fisk. Kall gräddfilssås, lika enkelt och vansinnigt gott det. Ni vet, den där fisken som man enligt dietisterna ska äta av minst tre gånger i veckan
När matfettet tystnat och blivit mycket svagt brynt – lägg i fisken med den flådda sidan nedåt. Gräddfilssås, remouladsås eller brynt Milda smaksatt med pepparrot, är några lyckade tillbehör
Tina fisken, antingen i kylskåp dagen innan eller i rumstemperatur samma dag. Servera torsken genast med moset, gräddfilssåsen och salladen, gärna med en citronklyfta på toppen
Passar till både kött, fisk, fågel eller grönsaker. Den passar alldeles utmärkt så här i grilltider och är ett syrligt, fräscht och smakrikt alternativ till den traditionella bea-såsen eller diverse gräddfilssåser som annars är poppis till grillat
Lax smakar alltid bra, liksom fisk i allmänhet. Middagen är avklarad och jag är nöjd med valet, stekt lax, broccoli, potatis och gräddfilssås med gräslök