När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet. Tror att färsk dill är min favoritkrydda man kan ha den till så mycket, längtar redan efter julbordets gravade lax som man med fördel fullkomligt dränker i dill
Skär purjolök och vitlöki tunna skivor, och hacka dillen grovt. dill. Skär fisken i 3 x 3 cm stora bitar. Häll på grädden och tillaga fisken iugnen i 200° i 15–20 minuter
Toppa soppan med morotsstrimlor och dill. Gör så här Skär fisken i tärningar 2x2 cm. Värm soppan tillsammans med fiskbitar och spenat under omrörning, tills fisken är klar ca 5 min. 2 msk hackad färsk dill. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Skärgårdssoppa 200 g gösfilé 65 g bladspenat 1 morot 2 msk hackad färsk dill
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan