Fisk bonjour recept

Fisk Bonjour

Fisk Bonjour

Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll blandningen över fisken. Gratinera i ugn 175 grader i ca 40-50 min eller tills fisken är klar. 400 g fisk. 1 burk creme bonjour naturell
Krämig fisk med vitlök och örter

Krämig fisk med vitlök och örter

Blanda Crème Bonjour, dill, lättcrème fraiche och riven ost i en bunke. Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra på fisken
Himmelska grytan

Himmelska grytan

05 burk Creme bonjour grekisk vitlök. 05 burk Creme bonjour grekisk vitlök. Vips, så hade halva veckan gått
Baconlindad lax med färskost

Baconlindad lax med färskost

Salta och peppra fisken runt om. 1 förpackning Creme Bonjour (jag tog grekisk vitlök). 1 förpackning Creme Bonjour (jag tog grekisk vitlök)
Skaldjurssoppa

Skaldjurssoppa

Om man som jag tycker om skaldjur och fisk klår denna soppa helt klart en pizza.   Tillsätt creme fraiche, creme bonjour och dillen
Bakad bakpotatis med god röra

Bakad bakpotatis med god röra

créme bonjoure. Baka bakpotatis i ugnen, dela dom sedan på mitten och gröp ur dom, blanda potatis med creme bonjoure, salt , peppar, lägg fyllningen i skalen, strö över riven ost och gratinera i ugnen 200 grader i ca 15 min
Sommargratäng

Sommargratäng

God som den är eller till kallskuret kött eller rökt fisk. 50 g Crème Bonjour Färskost Naturell. Värm ugnen till 225°C

Rullad på rödspätta, kantarell och rökta räkor

Jag bestämde mig därför att laga fisk i den mindre av de två pannorna. Räkorna skalade jag, hackade fint och blandade med Creme Bonjour kantarell tillsamman med en skvätt färskpressad citron, salt och peppar

Fem år av bloggeri.

ULICA FELICJANEK vår första nyårsafton ihop och vi köpte hem massa god rökt fisk. BONJOUR PARIS frossade i perfekta croissanter till frukost och njut av den fullt blommande våren i kärlekens stad
Bistro Bonjour

Bistro Bonjour

Försöker få den unge mannen att vidga vyerna så häromdagen fick han vara med och laga fisk med mycket grönsaker, och det slank ner det också

Sallad på rotfrukter och rökt fisk

Servera med gott bröd 100 gram Crème Bonjour gräslök. 250 gram rökt fisk , i tärningar. Mät upp ingredienserna till dressingen i en stor skål och rör ihop till slät konsistens
Fredagstips!

Fredagstips!

Varianter där köttbiten ersatts med fisk eller kebabkött existerar. Gubben förstekte filèn i grillpannan och moset ha jag rört ned 2 äggulor, creme bonjour vitlöksost, rivit ned lite ost från norrglimt, lite grädde, salt, peppar, persillade och en rejäl klick smör
Laxgratäng

Laxgratäng

I lördags så va vi sugen på fisk till middag, dök ned i frysen och hittade fyra laxfileér. Fisk och skaldjurskrydda från borgebykryddgård