Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll blandningen över fisken. Gratinera i ugn 175 grader i ca 40-50 min eller tills fisken är klar. 400 g fisk. 1 burk creme bonjour naturell
När man vill laga lite enkel, fräsch och inte så mastig mat brukar jag köpa hem en påse färdig salladsmix och till det antingen fisk, kött, korv eller kyckling
créme bonjoure. Baka bakpotatis i ugnen, dela dom sedan på mitten och gröp ur dom, blanda potatis med creme bonjoure, salt , peppar, lägg fyllningen i skalen, strö över riven ost och gratinera i ugnen 200 grader i ca 15 min
Jag bestämde mig därför att laga fisk i den mindre av de två pannorna. Räkorna skalade jag, hackade fint och blandade med Creme Bonjour kantarell tillsamman med en skvätt färskpressad citron, salt och peppar
ULICA FELICJANEK vår första nyårsafton ihop och vi köpte hem massa god rökt fisk. BONJOUR PARIS frossade i perfekta croissanter till frukost och njut av den fullt blommande våren i kärlekens stad
Servera med gott bröd 100 gram Crème Bonjour gräslök. 250 gram rökt fisk , i tärningar. Mät upp ingredienserna till dressingen i en stor skål och rör ihop till slät konsistens
Varianter där köttbiten ersatts med fisk eller kebabkött existerar. Gubben förstekte filèn i grillpannan och moset ha jag rört ned 2 äggulor, creme bonjour vitlöksost, rivit ned lite ost från norrglimt, lite grädde, salt, peppar, persillade och en rejäl klick smör