Fisk ärtor recept

Fisk i mild gräddsås med kokt potatis och ärtor - Recept - Tasteline.com

Fisk i mild gräddsås med kokt potatis och ärtor - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram fiskfilé(er) , vit fisk 1 krm salt , cirka, efter smak 1 krm svartpeppar , cirka, efter smak 0,5 st gul lök(ar) 0,25 st färsk timjan 0,5 msk olivolja 1 msk smör 3 dl vispgrädde 1 msk fiskfond , vid behov, välj glutenfri 1 tsk dijonsenap 1 krm salt , cirka, efter smak 1 krm vitpeppar , cirka, efter smak Tillbehör 700 gram potatis(ar) 0,5 påse gröna ärtor , ca 225 gram, frysta Köp receptet Näringsvärde Kcal
Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 1 kruka(or) dill 2 dl ströbröd 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sås 2 dl crème fraiche 150 gram cornichons 2 msk kapris 1 klyfta(or) Citron , ca 1 msk 0 st salt 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram färskpotatis(ar) 250 gram gröna ärtor 4 klyfta(or) Citron Köp receptet
Fisk i pepparrotssås med blomkålsmos och gröna ärtor!

Fisk i pepparrotssås med blomkålsmos och gröna ärtor!

Blomkålsmos och Fisk i pepparrotssås med kokta gröna ärtor. Till fisken använde jag sej, skär den i bitar, stek och ha i en förpackning havregrädde, krydda m himalayasalt,vitpeppar och pepparrot till önskad smak och servera med kokta ärtor
Gröna ärtor i röd curry med lime och pocherad fisk

Gröna ärtor i röd curry med lime och pocherad fisk

Hade svårt att bestämma mig idag om fisken skulle ligga i såsen eller vara vid sidan av. De gröna ärtorna kan ju bli en helt vegetarisk rätt om man vill det, prova tex att tillsätta lite pumpa
Soppa -  eller kanske snarare soppgryta - med fisk, potatis, sparris och ärtor

Soppa - eller kanske snarare soppgryta - med fisk, potatis, sparris och ärtor

I den här goda soppgrytan samsas sparrisen med potatis, ärtor och fisk, både lax och torskrygg, och den avnjöts till lunch en av de allra första riktiga sommardagarna i slutet av förra veckan, när vi kunde sitta ute i trädgården och äta till ackompanjemang av blomdoft och fågelsång
Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Panerad fisk med potatismos och kall dillsås

Panerad fisk med potatismos och kall dillsås

Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
Fisk i dill- och äggsås

Fisk i dill- och äggsås

Sen är det bara att servera tillsamman med kokt potatis och ärtor exempelvis. fisk i äggsås. Fisk. 400 gram fryst fiskblock. Skär fisken i tärningar (ca 2x2 cm) och lägg dem i såsen. 400 gram fryst fiskblock
Fisk med mandeltäcke

Fisk med mandeltäcke

Servera med potatismos och gröna ärtor. Lägg tinade fiskbitar i en smord ugnsform. Fördela blandningen på fisken och strö på mandelspån
Fisk soppa (torsk)

Fisk soppa (torsk)

 Lägg ärtor och dill.  Lägg i fisken delad i mindre bitar. Värm soppan så ärtorna tinar. Sjud försiktigt tills fisken är precis genomkokt
Gartinerad fisk med sparris

Gartinerad fisk med sparris

Jag brukar serverar fisken med kokt potatis, gröna ärtor och rivna morötter. Gratinerad fisk med sparris är en av våra fiskfavoriter
Kokt fisk med äggsås

Kokt fisk med äggsås

Servera med kokt pressad potatis och gröna ärtor. ärtor. Mikrokoka fisken på en tallrik vid 650W, 3–4 minuter, eller sjud i en kastrull med vatten
fisk med remuladsås

fisk med remuladsås

Servera med potatis, ärtor och remouladsås. Jag gjorde pankopanerad torsk igår. Så himla gott. Doppa i mjöl, sedan vispat ägg och sist panko