Fish and chips, elakt beskrivet som pommes frites med fiskpinnar och remouladsås. Servera din fish and chipsmed de ångkokta ärtorna, tartarsåsen och en ljus öl eller väl avvägd ale
Drycken som man sköljer ner en fish and chipsmed är självklart en öl eller ale. Visst är det onyttigt med allt detta friterade, men äter man det inte ofta så är det ju helt ok att någon gång då och då lyxa till det
Servera med en citronklyfta (eller vinäger) och remouladesås. Remouladsås. Riktig pub-mat ,fast hemma. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
Lägg potatisklyftorna i långpanna och blanda dem med olja och oregano. Remouladsås. Fish. Chips. Ta upp fisken med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper
Fish and chips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås. Börja medremouladsåsen som behöver stå en stund för att få lite mer djup i smaken
Nästa gång gör vi den med en del yoghurt tror jag…. Hemmagjord remouladsås. Det tillsammans blev vår middag häromdagen och också vårt första försök till typ en Fish & Chips
Servera fisken och pommes fritesen genast efter friteringen tillsammans medremouladsåsen. Avsluta med att vända den i panko och se till att pankon verkligen täcker hela fiskbitarna