Vi åt denna i lördags som en snabblagad middag. Den här enkla fiskrätten slänger du ihop snabbt. Passade perfekt när man har fullt upp med en massa annat och inte vill spendera mer tid än nödvändigt i köket, men ändå få en god, mättande och färggrann middag
Forma fisken till små biffar och stek tills de fått fin färg. Nu är jag inne på budgetspåret verkar det som, och den trista uppmaningen att man ska äta fisk tre gånger i veckan
Tredje gången på en vecka nu, de har definitivt fått mermsmak på det roliga så att säga. I eftermiddag ska vi dessutom grilla tillsammans med vänner så sommarmyset bara fortsätter
Fina fräscha torskfiléer. Den här gången var det fisk som skulle tillagas. Sammantaget var det en okej middag, fast jag tyckte gårdagens kalvbiffar var mycket godare
Toppa fisken med rikligt med färskriven pepparrot, lite finhackad rödlök och en dillvippa. Crème brulée är den dessert jag oftast väljer om den finns på menyn vid restaurangbesök
Vi åkte in till marknaden i Fuengirola och kom åter med påsarna lastade av tomater av flera olika sorter, stora gula milda spanska lökar, bönor, potatisar, persikor, persilja, mynta, torkad oregano , harissa och finfina färska fiskar
Det finns alltså flera bra anledningar till att äta fisk mer ofta. Man får en fin och tät skorpa men paneringen drar åt sig ganska mycket fett vid stekningen
Mycket lyckad middag. Jo jag lagar en halloncheesecake med tre lager till efterrätt (mer om den och recept i ett annat inlägg) och som huvudrätt blir det fiskgratäng