Och kombinationen av den salta, kryddiga grönkålen med sötman från fikonen var oslagbar. När grönkålen är klar, hyvla över parmesan ost och blanda runt – skiva ner fikonen och häll sedan över granatäpplet
När pastan är färdigkokt rör du ner pasta och riven parmesan. Pasta medfikon, valnötter och bacon är en frisk och härlig fikonpasta som verkligen gifter sig i munnen
Riv mozzarellan i strimlor och riv parmesanosten. Skiva fikon och getost och lägg omlott på pizzorna. Blanda den med vinäger och balsamvinäger i en kastrull
En varm brietårta (camembert fungerar minst lika bra) går att toppa med en massa olika godsaker så som torkad frukt och blandade nötter, valnötter, honung och färska fikon och färska hallon, basilika och hallonbalsamico
Halloumiost och skivat färskt fikon, ostfrossa med gorgonzola, mozzarella och parmesan, och till sist marinerade kronärtskockshjärtan (receptet här) med färsk basilika och mozzarella på