Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Toppa med oliver och persilja. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Toppa med oliver och persilja. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen. ½ burk Zeta SoltorkadeTomater Strimlade (100 g)
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och de strimlade soltorkadetomaterna. En lite annorlunda variant av den klassiska franska skink- och ostpajen, Quiche Lorraine, något lättare och med betydligt mer grönt
Fetaostpajmed oliver och soltorkadetomater. En av mina favoritpajer jag brukar laga är en fetaostpajmed lök och tomat, men det är alltid kul att testa något nytt
Det blev lite för mycket salami för min smak medan Leif tyckte att det var helt perfekt. Lägg bitar av salami, fetaost och soltorkadetomater i pajformen
På lunchbordet idag, en delikat vegetarisk paj med lite medelhavsinspirerad touch. Blanda alla ingredienser utom tomaterna och den rivna osten och häll i det förgräddade pajskalet, fördela jämnt
Fyll pajskalet med hackad salami, fetaost i tärningar och soltorkadetomater i bitar. Halvera en näve coctailtomater och lägg på dem med snittytan uppåt