Fetaostgratinerad lax med rödbetsrisotto recept

Fetaostgratinerad lax med rödbetsrisotto

Fetaostgratinerad lax med rödbetsrisotto

Servera laxenmed risotton och en klick oströra. Lägg laxen på ett ugnssäkert fat. Mosa osten och blanda med matyoghurt, rosmarin och svartpeppar
Fetaostgratinerad laxfilé med rödbetsrisotto

Fetaostgratinerad laxfilé med rödbetsrisotto

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram lax , benfri Fetaostcreme 2 dl matlagningsyoghurt 200 gram fetaost 1 tsk rosmarin 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Garnering 1 ask krasse Rödbetsrisotto 5 dl grönsaksbuljong 400 gram rödbetor 2 msk smör 2,5 dl avorioris 1 st gul lök(ar) , finhackad 3 msk olivolja 0,5 dl parmesanost , riven 1 st vitlöksklyfta(or) , finhackad Köp receptet