Till det blev det gröna bönor, fetaostfylldatomater som doftade dragon och pepparotssås. När jag tillagade fisken i ugnen, passade jag på att lägga ner, gröna bönor och tomaterna i samma form
Mosa fetaost och blanda med de strimlade tomaterna, lite svartpeppar och timjan, för att det ska hålla ihop tillsätt lite "tomatolja" + olja och fördela på 6 av biffarna, men lägg inte ostblandningen enda ut i kanten. 6 soltorkade tomater i olja
20 st körsbärstomater. Skiva löken till ringar och lägg tillsammans med tomater på bakplåtspapper i ugnen, 200 grader i 15-20 minuter, eller tills löken fått färg och tomaterna spruckit. 20 st körsbärstomater
Lägg tomaterna i en smord ugnssäker form. 500 g tomater. Salta, peppra och krydda med timjan. Strö över lök och ringla över olivolja och Crema di balsamico
6 - 8 st mogna tomater, hackade. 2 st torkade tomater, finhackade. Finhacka löken och låt den mjukna sakta i oljan, när löken är genomskinlig, tillsätter man de hackade tomaterna, låt allt koka sakta ihop, ca 10 min. 6 - 8 st mogna tomater, hackade. 2 st torkade tomater, finhackade
Jag valde att servera blomkålspuré, tomater med fetaost och oliver till, vilket var jättegott. De här köttbullarna var både enkla att göra och väldigt smakrika och goda
Jag serverade maten med en god sallad på krispig sallad, babyspenat, gurka, plommontomater, fetaost och rostade pumpakärnor och sesamfrön som toppades med salladskrydda och en grekisk örtblandning