Hittade en rumpstek i frysen som jag ugnsbakade med fetaost, kalamataoliver och chiliflakes. Snitta små hål här och var på steken med en vass kniv och späcka hålen med oliver och fetaost
Kombinationen soltorkade tomater, fetaost och basilika är alltid en vinnare och i kombination med het chili och mild, lite syrlig creme fraiche blir det en riktig home run
4 st ägg1 dl grädde0,5 msk fiberhusk2 msk Sesammjöl eller mandelmjöl150 g fetaost1 tsk salt0,5 tsk chiliflakes1 st zucchini 1 zucchini = ca 260 g nymalen svartpeppar smör att steka i. 4 st ägg1 dl grädde0,5 msk fiberhusk2 msk Sesammjöl eller mandelmjöl150 g fetaost1 tsk salt0,5 tsk chiliflakes1 st zucchini 1 zucchini = ca 260 g nymalen svartpeppar smör att steka i. 150 g fetaost. 0,5 tsk chiliflakes. 150 g fetaost. 0,5 tsk chiliflakes
Ringla över chilipaprikorna och fetaosten. Pestomarinerad kycklingfilé med parmesan, fetaost och sweet chili drops Spara Skriv ut Förberedelser 10 Minuter Tillagningstid 30 Minuter Total tid 40 Minuter Portioner. 4 Ingredienser 4 st kycklingfiléer 1 dl riven parmesan 3 msk pesto 1 dl inlagda sweet chili drops (finns hos Prima Deli). 100 g fetaost 1 pressad vitlök 50 g smör till stekningen Instruktioner Värm upp stekpannan till medelhög värme med en klick smör och lite olja. 100 g fetaost
Chiliflakes. Grillad fetaost är en sommarhit. ex chiliflakes, lite svartpeppar, salt, och skvätt lite citronsaft över och vik ihop till ett paket som sluter tätt
jamon från Mallorca (älska vacuumförpackning), ciabatta, smöriga gröna oliver (också från Mallorca) och denna snabbmarinerade feta med olivolja, örter, citronskal och lite chili