Fetaost basilika honung recept

Rödbetspaj med fetaost, honung och basilika

Rödbetspaj med fetaost, honung och basilika

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fyllning 500 gram rödbeta(or) , färdigkokta 0,25 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 0,5 tsk torkad timjan 0,5 msk honung 1 st ägg 0,5 kruka(or) färsk basilika 100 gram ost , riven 2 dl yoghurt 1 paket fetaost Pajdeg 3 dl bovetemjöl 150 gram smör , rumstempererat 2 msk potatismjöl 1 msk vatten , kallt Sallad 0,5 st gurka 1 förpackning gröna linser , kokta 1 st olivolja 1 st balsamvinäger 1 ask ärtskott 1 ask spenat 1 salt 1 svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Melonsallad med fetaost & honung

Melonsallad med fetaost & honung

Ringla över honung och toppa med chiffonade av basilika. Rulla ihop basilikabladen och skär tunt till chiffonade (se film)
Fetaostsås med honung och basilika

Fetaostsås med honung och basilika

Mosa fetaosten tills den blir grynig. Hacka basilikan och vitlöken. Ringla över honung och rör om. 1 kruka basilika. 2 msk flytande honung. 1 fetaost. 1 kruka basilika. 2 msk flytande honung. 1 fetaost
Kyckling med fetaost och ruccola

Kyckling med fetaost och ruccola

Såklart är även olivolja, basilika, soltorkade tomater och oliver stapelvara i mina skåp. Blanda ihop balsamvinäger, honung och olivolja
Lax med fetaost och färska örter

Lax med fetaost och färska örter

) Vilka örter man väljer är helt och hållet upp till utbud och smak, mynta basilika och gräslök passade för vår del
Matvetesallad med fetaost

Matvetesallad med fetaost

Lägg på fetaost och toppa med basilika och mynta. basilika. Gör vinaigretten genom att pressa saften av citrusen och vispa samman med honung och olivolja
Auberginerullar med fetaost i tomatsås och sallad

Auberginerullar med fetaost i tomatsås och sallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Auberginerullar 1 st aubergine 1 st bakplåtspapper 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 0,5 kruka(or) färsk basilika 150 gram fetaost Tomatsås 0,5 st gul lök 2 klyfta(or) vitlök 0,5 msk olivolja 0,5 tsk torkad basilika 2 msk tomatpuré 1 tsk balsamvinäger 390 gram krossade tomater 1 tsk honung 2 tsk grönsaksbuljong 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 kruka(or) färsk basilika Tillbehör 65 gram ruccola 1 st tomat(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Matvetesallad med fetaost

Matvetesallad med fetaost

Lägg på fetaost och toppa med basilika och mynta. Gör vinaigretten genom att pressa saften av citrusen och vispa samman med honung och olivolja