Allt går att förberedas och alla får sin egen favoritgryta. Vi gjorde en gryta och valde en lite annan servering på den genom att servera köttet och såsen som grund sen toppar man med vad man önskar
Prima Delikatesser har just fått in sin första omgång surkålshuvuden och bjussar därför på ett recept för dig som är nyfiken att göra din första kastrull Centraleuropeisk favoritgryta
Vi föredrar oftast att blanda pastan och såsen och servera alltsamman från ett stort fat, eller som på bilden ovan från det som sedan i julas blivit vår absoluta favoritgryta
Recept på enkla vardagsgrytor kan man aldrig få får många av tycker jag. Idén till just denna delikata kikärtsgryta har jag fått från en från en blogg som heter 'Simple Sweets & Treats' (se här)
Här kommer ett av mina recept på kyckling i lergryta - med inspiration från persisk mat. Det kan låta lite komplicerat att laga, men har man förberett allt, går det ganska fort
Eftersom alla planer är gjorda och det inte är riktigt dags att börja så än, lever jag kvar i odlingsåret 2016 och gör en inventering av vad vi fortfarande har kvar att äta