Resten av oss påbörjade därefter en riktigt hisnande klättring uppåt, ibland kunde det bara vara metallvajern som satt fast i berget att hålla sig i och några utskjutande stenar som ledde vägen uppåt
De Kas har en fast meny varje dag och till lunch kan man antingen välja de tre små förrätterna, varmrätten eller deras tvårättersmeny, dvs de tre små förrätterna samt varmrätten
Samma sallad fast med avokado istället för hönsfärsbiffar. Under de första två veckorna körde jag strikt på denna sallad, sista veckan körde jag vissa dagar istället salladen utan ägg och biffar kompletterad med någon av mina matlådor
Eftersom det var en mexikansk restaurang så var utbudet av rätter utan tortillas, nachos och ris ganska begränsat, men jag hittade iallafall två rätter som dessutom var riktigt goda, bland annat grillad bläckfiskarm på en röra av habaneropeppar och tomat
Fast jag har såklart ett öga på honom hela tiden. Dagarna rusar iväg och det känns som "ingenting händer" hos oss samtidigt som det händer massor men saker som känns nästan som onödigt för andra att veta eller vara med om utöver mig och Kadir
man knappt känner att man är utomhus fast man bara har shorts och. Om ni undrar så kan jag ju meddela att man blir lite sådär knäpp efter två veckors väldigt lugn semester
Brukar frysa in de som jag inte skall äta de närmaste tvådagarna. Brödkakor4 stycken25 g jäst1 l mjölk0,5 msk salt10 dl grahamsmjöl (600 gram)12 dl vetemjöl (700 gram), jag tog special50 g smör, smält, fast jag tog rumsvarmtGör så här. Sätt ugnen på 275°. Grädda (två bröd åt gången) 12–15 min i nedre delen av ugnen. 25 g jäst