Blanda ihop färsen med fonden och kryddorna. 750 g köttfärs. Häll såsen över den falskafläskfilén och tillaga i ugnen ca 20 minuter på 200°C. 750 g köttfärs
Forma färsen till två "fläskfiléer". Blanda blandfärsen med aromatkryddan. Frys in i tre timmar eller blanda och frys in när du t ex köpt färsen, tag upp tre timmar innan du skall tillaga maten
Forma färsen till en rulle i fläskfiléstorlek. Blanda färs och aromat. Koka ihop en sås av creme fraich, grädde, mjölk, stekskyn och soyan i stekpannan efter färsbiffarna
Så jag frågade runt lite och ett recept som blev rekomenderat flera gånger var just Falsk filé. Dvs man rullar köttfärs hårt till en rund rulle, lägger in den i kylen och skär den sedan såsom om de vore typ en fläskfilé och sen tillreder man den
Forma färsen till en avlång "fläskfilé" och vira in den i plastfolie. Tänk bara på att köttfärsen ska ligga i frysen i två timmar innan tillagning, så förbered i god tid
500 g fläskfärs1 msk örtaromat200 g champinjoner, färskasalt och peppar3 dl grädde2 dl creme fraise1 dl mjölk3-4 msk soyasmör, att steka i Blanda färsen och aromat, forma som en fläskfilé och lägg in i frysen ett par timmar. 500 g fläskfärs