Blanda färs och aromat och rulla till en rulle som läggs i smörpapper. Lägg i frysen. Rullen skäres halvfrusen/frusen och stekes, läggs sedan i botten på en form
Till file'en serverade jag en ädelostsås, picklad rödlök och kokt potatis. FALSK FILÉ. Till file'en serverade jag en ädelostsås, picklad rödlök och kokt potatis
Sätt på ugnen på 200º. Blanda blandfärsen med aromatkryddan. Forma färsen till två "fläskfiléer". Frys in i tre timmar eller blanda och frys in när du t ex köpt färsen, tag upp tre timmar innan du skall tillaga maten
Jag tycker att “falsk mannagrynsgröt” är ett riktigt dåligt namn. Det får mig att tänka på falsk flugsvamp, vilket inte kan sägas vara en särskilt bra association
Förbered "fläskfilén" ett par timmar före. Blanda fläskfärsen med aromaten. Lägg köttblandningen i en fryspåse/ plastfolie och forma det till en avlång filé
Förbered "fläskfilén" ett par timmar före. Blanda fläskfärsen med aromaten. Lägg köttblandningen i en fryspåse/ plastfolie och forma det till en avlång filé