På söndag är det förstaadvent. Som ni kanske vet, ni som följt mig sedan i somras, så har jag redan firat både advent, jul, nyår och påsk, eftersom det går till så i tidningsbranschen
Det är ett mycket enkelt och lättlagat recept med en tillagningstid på endast 25 minuter. På nyårsafton gjorde jag dessa snittar som ett tilltugg som vi serverade när vi fikade
Jag använder mig alltid av detta recept som ger goda saftiga lussebullar. Jag bakade lussebullar igår, det finns nästan inget som är godare tycker jag än årets första varma, nybakade lussebullar
Jag föll direkt för den och bad att få receptet som hon i sin tur hittat på internet, var annars. En perfekt start på förstaadvent även om jag tycker den kom ovanligt tidig i år
Här kommer receptet på ett av tilltuggen jag gjorde. Det är mysigt med förstaadvent. På eftermiddagen kom några vänner över på adventsfika och det var mysigt
Receptet är hämtat rakt av från Sju sorters kakor och är inte särskilt märkvärdigt – inget knepigt tillvägagångssätt, inga spännande ingredienser, ingen flådig glasyr
Tänkte bjuda er på förstajulreceptet så här nära inpå förstaadvent. Jag brukar ju göra nyttiga kokosbollar ibland och jag körde ungefär på samma recept fast jag bytte ut lakrits- och kakaosmakerna mot pepparkadskryddor istället