chevrechaud med jordgubbssalsa. Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
Chévre chaud är en lyxig och samtidigt enkel fransk rätt. Ordet “chaud” betyder “varm”. Om jag är ute och äter lunch och det står “chévre chaud” på menyn så har jag svårt att välja något annat
Det är verkligen sååå gott o en av mina favorit förrätter, så ska inte glömma den igen o det ska definitivt inte gå så lång tid innan jag äter o lagar det igen
Godmorgon kamrater. Så var det dags för sista arbetsdagen innan semester. Min systerdotter Hanna tar studenten i Umeå imorgon så jag kompar ut en massa övertid för att få åka dit och fira
Till förrätt serverade jag Toast au chèvre chaud som jag hittade här. 4 portioner4 skivor mörkt bröd, valde brödet "Energi"4 skivor chèvre, à 50 g50-75 g valnötter2 msk flytande honung