När det kommer tillhuvudrätt och förrätt så har det blivit både nya rätter och smaker men också gamla väl beprövade godheter medans jag på efterrättsfronten har gjort endast desserter jag aldrig tidigare provat på
Laxpastramin med tillbehör kunde vi tillaga i sin helhet hemma, och endast lägga upp på plats. Den kalla blev en laxpastrami med dillmajonnäs á la nyaste Masterchef Kira, och för att hålla oss varma i augustikvällen serverade vi en vitlökssoppa med timjan och knaperstekt bacon
Maten på restaurangen var god och beef carpaccion som jag valde somförrätt smälte i munnen. Eftersom vi ännu inte kände oss helt redo att åka hem gick vi till kasinot i Trafalgar square för ytterligare några sängfösare
som passar utmärkt somförrätttill förra årets huvudrätt, anka med apelsinsås. Förrätt. Förra årets aptitretare på nyårsafton var just en sån röra, en fransk laxröra
Med hyfsat liten arbetsinsats, så får du en förrättsom är både lyxig och rustik. Gör rårakorna med hälften rotselleri och servera med lite lyxiga tillbehör