Gör man skålarna på runda tunnbröd så blir det perfekt formade skålar och de blir mindre till storleken än mina här under och är därmed perfekta att servera en förrätt i
Smaka av med salt och peppar och fyll sedan citronhalvorna med räkröra. Det har hitintills visat sej vara ett alldeles utmärkt beslut och redan nu tänkte vi bjuda er på vår förrätt som vi blev väldigt nöjda med
Vispa crème fraichen hårt. Blötlägg och smält gelantinbladen enligt förpackningen. Blanda i det i crème fraichen ihop med hackade räkor, hackad lök och örterna
Lägg upp värstingröran på brödet och garnera med stjärtar och rom. Man kan också lägga en salladsbädd under röran och peta dit lite dillvippor på toppen av det hela
Blanda räkorna, lite cayennepeppar och dillen med räkstuvningen och fyll tarteletterna med röran. Sätt in dem i ugnen på 200 grader tills de är genomvarma och fått lite färg
Denna enkla och goda förrätt gjorde jag till farsdag och bjöd pappa på. Gubbröra och nubbesallad hör till pappas favoriter så denna passade verkligen perfekt
Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop. Hade lovat er receptet på den goda förrätten vi gjorde och åt i fredags hos grannarna
Lägg ut parmaskivorna på en plan yta och bre på röran försiktigt. Förra året hade jag lika svårt att hitta ett vettigt recept på förrätt till nyårsmiddagen som jag brukar ha att hitta något i garderoben att ha på mig