Kokta rödbetor med Crème fraiche. Skrubba rödbetorna och koka de mjuka i saltat vatten. När rödbetorna är kokta skalar du de lätt genom att trycka ut de ur skalet (plasthandskar är att föredra så slipper du röda fingrar)
Skrubba rödbetorna och koka de mjuka i saltat vatten. När rödbetorna är kokta skalar du de lätt genom att trycka ut de ur skalet (plasthandskar är att föredra så slipper du röda fingrar)
Som förrätt eller som tillbehör till huvudrätt serverar jag varsin kokt rödbeta. Borsta av rödbetorna och lägg dem i en kastrull, full med vatten till det täcker
Och när vännerna skulle komma över på middag i fredags var det just rödbetor de fick till förrätt, piffade med chèvre, timjan, honung, pinjenötter och olivolja
I lördags gjorde jag en förrätt med kokta rödbetor och trots att det var ren improvisation och jag var lite skeptisk till smakkombinationerna, så blev det jättegott